Vackert i sin enkelhet...

Håll strukturen enkel – det fungerar alltid. På Prevex insåg vi detta redan för mer än fyrtio år sedan, när vi började tillverka de första vattenlåsen i plast. Såväl vvs-installatörer som slutanvändare drar nytta av enkla och användarvänliga lösningar.

Våra vattenlås är förmonterade och ger många olika installationsmöjligheter tack vare teleskopkonstruktionen. Våra vattenlås är förmonterade och flexibla; egenskaper som minimerar risken för vattenläckage och gör installationen snabb och enkel.

Vi tillverkar också ett urval andra plastkomponenter såsom centreringar och skräddarsydda produkter.

Vattenlås för köket

Prevex har skapat ett sortiment av unika vattenlås med en flexibilitet och kvalitet som saknar motstycke. Våra vattenlås är förmonterade och ger många olika installationsmöjligheter tack vare teleskopkonstruktionen. Våra vattenlås är förmonterade och flexibla, vilket minimerar risken för vattenläckage och gör installationen snabb och enkel.

Vattenlås för badrum

Prevex erbjuder ett stort urval vattenlås för badrummet. Preloc är ett flexibelt och utrymmessparande vattenlås för både enkla och dubbla tvättställ. Vi har även ett bra sortiment av vattenlås för badkar och duschkabiner.

Ventilation

Ventloc är ett vattenlås anpassat för ventilationsanläggningar. Ventloc är ett smart vattenlås som förhindrar att illaluktande avloppslukter tränger upp vid eventuellt undertryck i ventilationssystemet. Tack vare sin konstruktion håller den lukten borta även om vattenlåset är torrt.

Komponenter

Håll strukturen enkel – det fungerar alltid. På Prevex insåg vi detta redan för mer än fyrtio år sedan, när vi började tillverka de första avloppsvattenlåsen i plast. Såväl vvs-installatörer som slutanvändare drar nytta av enkla och användarvänliga lösningar.