Yksinkertainen on kaunista...

Pidä rakenne yksinkertaisena – ja se toimii aina. Ymmärsimme tämän Prevexillä jo yli neljäkymmentä vuotta sitten aloittaessamme muovisten vesilukkojen valmistuksen. Yksinkertaiset ja käyttäjäystävälliset ratkaisut hyödyttävät niin lvi-ammattilaisia kuin loppukäyttäjiäkin.

Vesilukkomme ovat valmiiksi kokoonpantuja ja teleskooppiratkaisunsa ansiosta ne käyvät hyvin monenlaisiin kohteisiin. Vesilukkomme ovat valmiiksi kokoonpantuja ja joustavia – ominaisuuksia, jotka auttavat vähentämään vesivahinkojen riskejä sekä nopeuttavat ja helpottavat asentamista.

Valmistamme myös muita muovikomponentteja, esim. keskittimiä ja räätälöityjä tuotteita.

Keittiön vesilukot

Prevex on suunnitellut ainutlaatuisen, joustavuudessa ja laadussa vertaansa vailla olevan vesilukkovalikoiman. Vesilukkomme ovat valmiiksi kokoonpantuja ja teleskooppiratkaisunsa ansiosta ne käyvät hyvin monenlaisiin kohteisiin. Vesilukkomme ovat valmiiksi kokoonpantuja ja joustavia – ominaisuuksia, jotka auttavat vähentämään vesivahinkojen riskiä ja tekevät asentamisesta nopeaa ja helppoa.

Kylpyhuoneen vesilukot

Prevex tarjoaa kylpyhuoneisiin laajan valikoiman erilaisia vesilukkoja. Preloc on joustava ja tilaasäästävä vesilukko yhden tai kahden pesualtaan pesupöytiin. Meillä on myös runsaasti kylpyammeisiin ja suihkukaappeihin tarkoitettuja vesilukkoja.

Ilmastointi

Ventloc on ratkaisumme ilmastointijärjestelmiä varten. Se on älykäs vesilukko, joka estää viemärinhajun nousua ylös, jos ilmastointijärjestelmään syntyy alipainetta. Rakenteensa ansiosta se pitää hajut poissa, vaikka vesilukko olisi kuiva.

Komponentit

Valmistamme asiakaskohtaisia tuotteita erilaisiin loppukäyttöihin myös monille kansainvälisille yrityksille. Voimme auttaa asiakkaitamme tuotesuunnittelussa ja muotoilussa.

Hyvä mittatarkkuus on ehdoton vakio-ominaisuus valmistamissamme tuotteissa. Jos tarvitset kustannustehokkaita tuotteita, toimitettuna oikeaan aikaan, ota yhteyttä meihin..